SESSIONS DE REIKI
Servei Terapèutic

PACK 3 SESSIONS
AMB DESCOMPTE

www.reikiterapiaenergetica.com info@reikiterapiaenergetica.com 664 736 426 REIKI Teràpia Energètica. Barcelona 2013
................................................................
Sessions de reiki a Barcelona
Sessiones de reiki en Barcelona
Reiki sessions in Barcelona
CONTACTE CATÀLEG ARTÍCLES ALTRES SERVEIS TALLERS
Disseny web realitzat per REIKI Teràpia Energètica. Versió setembre 2017.

 
........................................................................................................................................................................................................................................................................

0

 

 

 

 

 

 

GLOSSARI

 

En aquest apartat hi trobaràs informació que et permetrà entendre millor com funciona la teràpia reiki. Clica sobre l'enllaç per accedir a les explicacions, imatges, enllaços, etc.

 

Anatomia energètica
humana

Cos energètic
Punts energètic principals
Bloquejos energètics
Connexió amb l'energia del planeta i l'univers

Teràpies alternatives
energètiques

Teràpies energètiques
Reiki
Aromateràpia
Flors de Bach
Musicoteràpia o sonoteràpia
Colorteràpia o cromoteràpia

Més informació Enllaços
Bibliografia

 

 

 


)) Cos energètic

També anomenat aura o cos bioplàsmic, és l’energia electromagnètica que emet el cos humà i que és projecta més enllà de la pell.

Es tracta d’un cos subtil compost de varies capes cada una d’elles de diferent densitat i gruix. La seva projecció cap a l’exterior depèn del desenvolupament i evolució de cada persona.

A través de la càmera Kirlian i altres tècniques fotogràfiques més actuals és pot fotografiar i detectar el camp energètic d’una persona. Colors intensos i brillants s’associen a estats harmoniosos i sans.

 


)) Punts energètics principals

L’aura humana o cos energètic compte amb més de 88.000 punts energètics. Però els 7 punts energètics o txacres més potents i grans estan localitzats entre la base de la columna i la part superior del cap.

La seva projecció des de l'interior de la columna vertebral fins a l'exterior, es produeix en dues direccions cap a la part de davant del cos i l'altra cap endarrere, a excepció del 1r i 7è txacra, que només es projecten cap a baix i cap amunt respectivament. Cada txacra ha de tenir una projecció i una obertura suficient perquè funcioni amb normalitat. 

 

 


)) Bloquejos energètics

Són punts o àrees del cos energètic en els quals l’energia s’estanca i deixa de circular i fluir amb naturalitat.

Poden ser generats per sentiments o pensaments negatius, que segons la seva intensitat i duració queden fixat i retinguts a la persona.

Sovint  aquesta congestió energètica impedeix que els txacres principals i d’altres de secundaris no realitzin la seva funció de forma correcta.
)) Connexió amb l'energia del planeta i l'univers

El planeta Terra emet una radiació energètica des del seu interior (principalment electromagnètica) i que influència tots els ésser vius i matèria inanimada.

Però les influències energètiques extraplanetàries són immenses, posant com a simple exemple l’estrella del Sol, clau per el desenvolupament i l'existència de la vida al planeta tal i com la coneixem avui en dia.

L'univers conté energies de diversos tipus:

• gravitacional (o d'atracció, que existeix entre totes les masses o astres que el componen)

• cinètica (associada al moviment de tots els astres, i del moviment conjunt d'aquests, com és el cas dels sitemes solars i les galaxies)

• elèctrica (energia química inherent a les sustàncies combustibles, importants a la tierra, però de poca importància en el conjunt total de l'univers)

• electromagnètica (irradiada per les estrelles com el Sol, i de diferents tipus segons la freqüència de les ones electromagnètiques: ones de ràdio, microones, raigs T, radiació infraroja, llum visible, radiació ultraviolada, raigs X i radiació gamma)

• nuclear (la més important, associada a la formació de la pròpia matèria).

La presència de totes aquestes energies, potser no és del tot evident, però la seva l'integració en la persona és bàsica per a l'harmonització del cos energètic, el contacte amb energia de vibració més elevada, la connexió amb la nostra pròpia energia, i per a l'evolució individual que vivim com a ésser humans.


 

 

)) Teràpies energètiques

En medicina alternativa existeix un grup de teràpies anomenades energètiques. Es trata d'un seguit de tècniques basades en l’aplicació de l’energia amb l’objectiu de restaurar l’equilibri i l’harmonia física, mental, emocional i espiritual de la persona. Actuen reactivant la comunicació dels canals energètics en el cos físic i cossos subtils, restaurant el flux electromagnètic. Això permet aconseguir un major benestar a tots els nivells i proporciona la base per a la integració harmoniosa de cos, ment i esperit. El reiki, l’aromateràpia, la cromoteràpia o colorteràpia, les flors de Bach i la musicoteràpia o sonoteràpia en són un exemple.)) Reiki

És una modalitat de teràpia bioenergètica tradicional del Japó, que consisteix en la canalització i transmissió manual de l'energia vital universal (que també rep el nom de reiki - rei: univers i ki: energia) present en tot ésser viu i en la naturalesa, enfocada específicament a la sanació i harmonització global de l'individu. La tècnica està lligada a l'ús d'un conjunt de símbols. Aquests són una eina que ajuden al terapeuta a dirigir i augmentar l'energia que canalitza.

Existeixen registres de tècniques de curació amb les mans de més de 8.000 anys d'antiguitat, a diferents punts del món, Tíbet, Índia, Egipte, Grècia, entre altres. Segons l'època, territori, i civilització en el qual es van desenvolupar, permetien treballar a través de l'energia els problemes propis del seu temps. Aquestes tècniques s'han redescobert i tornat a posar en pràctica en l'actualitat, donant lloc a varis sistemes de reiki reconeguts internacionalment. A continuació es mostren alguns exemples:

• Sistema Reiki Usui Tradicional Japonès - des de principis del segle XX, aquest sistema s'utilitza per treballar àmpliament el cos físic, emocional, mental i un primer aspecte del pla espiritual.

• Sistema Reiki Tibetà
- des de principi del 1984 aquest sistema s'utilitza a occident per treballar el cos espiritual. La transformació del cos espiritual, permet sanar profundament el cos físic, i treballar aspectes emocionals i mentals.

• Sistema Reiki Karuna-Prakritti
- des del finals del segle XIX, la pràctica d'aquest sistema permet realitzar una curació profunda a tots els nivells, per la intensitat energètica amb la que treballa. Ajuda a crear harmonia, recuperar l'equilibri emocional, incrementar la consciència i alliberar càrregues energètiques passades.)) Aromateràpia

Es tracta d'una teràpia alternativa que utilitza olis essencials o líquids aromàtics de plantes, escorces, herbes i flors els quals s'apliquen sobre la pell, s'inhalen, s'ingereixen o s'afegeixen al bany amb la finalitat de promoure tant el benestar físic com psicològic. També es poden utilitzar en combinació amb massatges i altres tècniques terapèutiques com a part d'un enfocament holístic de tractament.)) Flors de Bach o essències florals de Bach

el poder de les essències de Flors de Bach es troba en les seves qualitats vibracionals. Cadascuna de les flors que componen aquest sistema terapèutic té una determinada vibració amb característiques específiques. És una forma d'energia molt subtil, d'una elevada freqüència vibratòria la qual coincideix en l'ésser humà amb un estat d'harmonia, benestar i equilibri.)) Musicoteràpia o sonoteràpia

La musicoteràpia utilitza les propietats o característiques de la música (principalment la melodia, l'harmonia, i el ritme) per estimular directament o indirectament les nostres àrees física, mental i emocional. La sonoteràpia, té un abast més ampli, ja que a part de la música utilitza sons de diferent tipus (pluja, rierols, vent...) i fins i tot "tons" o freqüències sonores.)) Colorteràpia o cromoteràpia

Es basa en una tècnica terapèutica d'harmonització de l'organisme per mitjà dels colors, per ajudar a la curació natural de malalties, ja siguin psíquiques o físiques. Pot aplicar-se de varies maneres, com ara: làmpares de color ambientals, punts de llum aplicats sobre la pell, a través de la ingesta d'aliments de colors, la roba. A vegades el color es combina amb l'ús d'olis essencials relacionats amb la seva freqüència cromàtica. 

)) Enllaços

Entrevista a Ana María Oliva - Revista Cuerpo Mente Nº273 (Desembre 2014) - "El cuerpo no termina donde acaba la piel".

Article Revista Discovery Salud - Nº52 (Juliol-Agost 2003) "Livio Vinardi: el hombre que constató científicamente la existencia del aura"

• Article de la NASA (National Aeronautics and Space Administration) (Setembre 2010) - ''Nasa's Fermi Telescope Finds Giant Structure in our Galaxy''. Article en anglès sobre les influències energètiques extraplanetàries amb les que convivim.

• Web ''Associació de Terapeutes Reiki Catalunya'' (ATRC)

 

)) Bibliografia


• Llibre ''Reiki Universal''. Johnny De’ Carli. 2013 Editorial EDAF

• Llibre ''El cuerpo sutil''. Cyndi Dale. 2009. Editorial Sirio

 

INICI EL REIKI I ELS SEUS BENEFICIS SOL·LICITAR SESSIÓ SALA DE TERÀPIA GLOSSARI 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SERVEI TERAPÈUTIC
TERÀPIA ALTERNATIVA
SALUT NATURAL

 

 

 

 

 

    CONSULTA RÀPIDA
    Primera sessió
Horari
Preus    ALTRES SERVEIS
    Servei terapèutic per a centres, entitats o empreses que els interessi incorporar un servei terapèutic alternatiu a la seva oferta d'activitats
+ informació

CATÀLEG ARTÍCLES
   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player


+ olis essencials ecològics
+ làmpara de sal
+ tovallola cotó natural
+ bombeta led multicolor